Bloemen voor op kantoor?

Bij ons kunt u dit alles bestellen en ophalen!

Zakelijk bloemen abonnement


Jumbo Brielle Bloemen maakt niet alleen de mooiste bloemen voor particulieren. Ook voor het zakelijk segment biedt Jumbo Brielle talloze mogelijkheden. 

Uit een artikel van Metro is gebleken dat hoe meer bloemen er staan op kantoor, hoe beter de werksfeer. Het heeft namelijk een positief effect op de communicatie, het optimisme en de werkbeleving! Bloemen hebben dus alleen maar pluspunten. Het hele artikel leest u hier


Geuzenstaete gerestyled


Door het vernieuwen van de zithoek in de ontvangstruimte en het plaatsen van nieuwe banken en zitjes in de gangen heeft Geuzenstaete een moderne uitstraling gekregen. Dus het werd tijd om ook de planten en bloemen hierop aan te passen.

In augustus heeft Ellen de Vette, eigenaresse van de bloemenafdeling bij Jumbo Brielle , diverse ruimtes in Geuzenstaete voorzien van nieuwe bloemen en planten die passen bij het huidige seizoen. En met een prachtig resultaat!

Ellen zal ieder kwartaal een thema van dat seizoen toepassen, waardoor de sfeer binnen het gebouw iedere 3 maanden zal variëren.


De planten die Ellen heeft gebruikt, zijn op hydrocultuur gekweekt. Zij heeft o.a. vetplanten gebruikt; deze zijn trendy, makkelijk in onderhoud en dus goed geschikt voor kantoren. Dankzij de hoge ramen met veel lichtinval zal al het nieuwe groen prima bloeien en groeien. 

Geïnteresseerd?

Bij ons kunt u uw bestelling plaatsen voor prachtige bloemstukken en wij maken dit in orde. Deze bestelling wordt daarna per factuur betaald! Uw wensen staan altijd centraal en ook voor onze zakelijke klanten geldt onze lage prijs- en vaasgarantie!

Voor meer informatie kunt u ook altijd contact opnemen via het volgende telefoonnummer of kom eens langs en vraag naar de mogelijkheden!

Thoelaverweg 1
3231 KD Brielle
0181-414 338

Onze openingstijden zijn, onder voorbehoud, als volgt:

Maandag t/m woensdag: van 08.00 uur- 20.00 uur
Donderdag & vrijdag: van 08.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag: van 08.00 uur tot 20.00 uur
Zondag: van 12.00 uur tot 19.00 uur

Voor de meeste actuele openingstijden, aanbiedingen en andere acties verwijzen wij u naar onze Facebook-pagina of neem telefonisch contact met ons op!

Bekijk onderstaand filmpje van onze zakelijke bloemen-service!