Bloemen en bloemstukken speciaal voor...

Rouwwerk Rouwboeken Brielle

Rouwwerk

Omdat het vaak al verdrietig genoeg is, helpen en adviseren de gediplomeerde bloembinders u graag. Voor een rouwarrangement incl. lint betaalt u €50,-. * Voor gespecialiseerd rouwwerk geldt een prijs in overleg.

 * Gestoken in houder, lengte 50 cm, inclusief lint, met bloemen ui het assortiment

Trouwen Bruidsboeken Brielle

Bruidsboeket

Een accessoire dat absoluut niet mag ontbreken op uw trouwdag is een schitterend bruidsboeket. Wij helpen en adviseren u graag! U heeft al een bruidsboeket + 2 corsages voor maar €50,-!* Voor gespecialiseerd bruidswerk geldt een prijs in overleg.

 * Handgebonden met bloemen uit ons assortiment 

Valentijn

All you need is love... and some flowers! 

Natuurlijk is Valentijnsdag het moment om uw geliefde te verrassen. En wat mooier om dit te doen met een prachtig Valentijnsboeket. Bij Jumbo Brielle hebben wij rondom Valentijnsdag een groot assortiment aan bloemen vol passie.*

* De prijs per boeket verschilt.
* Boeket op maat is mogelijk


Seizoensboeketten

Ieder seizoen heeft zo zijn eigen bloemen. Zo hebben wij elk seizoen wisselende boeketten. Wat dacht u van een mooi herfstboeket of gaat u toch liever in de zomer voor een fleurig zomerboeket?

Laat u adviseren door de bloemendames van Jumbo Brielle. Ieder seizoen proberen zij u te verrassen met de klassiekers van het seizoen. Helemaal op maat voor u gemaakt. 

Ook voor speciale dagen zoals Halloween, Sinterklaas, Kerstmis, Moederdag en Avond4daagse hebben wij een extra uitgebreid assortiment.

Jubileum vieren bloemen Brielle

Jubileum

Iets te vieren? Vier het met een mooie bos bloemen. Een jubileum is vaak een bijzonder moment, waar zeker bij moet worden stilgestaan. 

Hoe mooi is het dan om een prachtige bos te overhandigen? Vraag onze bloemendames voor een persoonlijk boeket op maat. 

Geslaagd Examen Diploma Brielle Bloemen

Diploma

Met vlag en wimpel geslaagd? Dat moet gevierd worden met een mooie bos bloemen. Rond de examentijd hebben wij altijd een divers assortiment aan boeketten voor geslaagden. Wilt u toch een heel ander persoonlijk boeket? Vraag naar de mogelijkheden. 

Bereikbaarheid

Jumbo supermarkt Brielle:
Jumbo Brielle is gevestigd aan de Thoelaverweg in het centrum van Brielle in de gemeente Voorne-Putten. Parkeren kan gemakkelijk op onze enorme parkeerplek waar meer dan 100 parkeerplekken te gebruiken zijn speciaal voor onze klanten!

Thoelaverweg 1
3231 KD Brielle
0181-414 338

Bent u op zoek naar een supermarkt met de beste service, een groot assortiment en een altijd lage prijsgarantie. Dan bent u bij onze supermarkt aan het juiste adres. En dan hebben we het nog niets een gehad over onze uitgebreide bloemenafdeling en andere services voor onze klanten.

Binnen een straal van 5 tot 15 minuten zijn wij prima te bereiken vanuit de omliggende dorpen als Vierpolders, Zwartewaal, Heenvliet, Oostvoorne, Voorne-Putten en Nieuwenhoorn.

Onze openingstijden zijn, onder voorbehoud, als volgt:

Maandag t/m woensdag: van 08.00 uur- 20.00 uur
Donderdag & vrijdag: van 08.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag: van 08.00 uur tot 20.00 uur
Zondag: van 09.00 uur tot 19.00 uur

Voor de meeste actuele openingstijden, aanbiedingen en andere acties verwijzen wij u naar onze Facebook-pagina of neem telefonisch contact met ons op!